DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID BIJ MORAIRA INVEST GROUP

In dit inspirerende verslag vertelt Arie van Staalduinen, oprichter en CEO van Moraira Invest Group, hoe zijn team een ​​jong stel hielp hun droomhuis te vinden en echt geluk te ervaren. Door hun individuele behoeften en voorkeuren zorgvuldig af te stemmen op de ideale woning, werd de reis van het paar naar eigenwoningbezit een doorslaand succes. Laten we eens kijken naar de details van dit voorbeeld van persoonlijke service en uitzonderlijke vastgoedexpertise.

Santa Faz Kerk in Alicante

Tim en Jessie, een jong ondernemend stel met twee kinderen, wilden hun leven veranderen en naar Spanje verhuizen. Ze werden door een tevreden klant naar ons makelaarskantoor verwezen, wat aantoont dat we een uitgebreide service bieden waar onze klanten blij mee zijn. In deze casestudy onderzoeken we hoe we Tim en Jessie hebben geholpen bij het vinden van hun droomhuis in Spanje, van de eerste ontmoeting tot de succesvolle aankoop en overdracht.

Achtergrond: Na het eerste contact hebben we een kennismakingsgesprek ingepland met Tim om zijn wensen en behoeften te bespreken. Tijdens de bijeenkomst legde hij zijn hele situatie in detail uit en vertelde ons wat hij wilde. We noteerden alles wat hij wilde om een ​​strategie te ontwikkelen om het perfecte huis voor hem te vinden.

Voorstel en inspectie van de woning: We stelden een aantal opties voor die mogelijk aan de criteria van Tim zouden voldoen en bezochten verschillende panden om zijn voorkeuren beter te begrijpen. Bij elk bezoek kwamen we meer te weten over wat hij wel en niet leuk vond, zodat we onze zoektocht konden aanpassen om te vinden waar hij echt naar op zoek was.

Het perfecte huis vinden: Na een paar weken kwam Tim met zijn vrouw terug en gingen we verder met zoeken naar geschikte panden. We konden snel de perfecte finca vinden, waar ze meteen verliefd op werden. Het zoeken naar onroerend goed werd gemakkelijker gemaakt door het feit dat we gedetailleerde aantekeningen hadden over hun vereisten en voorkeuren.

Juridische zaken: Zoals bij de meeste onroerendgoedtransacties, moesten er een aantal juridische zaken worden geregeld voordat de aankoop kon worden afgerond. We hebben nauw samengewerkt met een advocatenkantoor om ervoor te zorgen dat alles 100% “schoon” was op het moment van overdracht, zodat het een zorgeloze aankoop was.

De deal sluiten: We onderhielden uitstekende communicatie met zowel de kopers als de verkopers, waardoor een vriendschappelijke relatie ontstond met een hoge gunstfactor. We vervulden hun wensen zodat ze aan hun verhuizing naar Spanje konden beginnen, en zorgden ervoor dat ze een stressvrije reis konden maken om hun nieuwe woning te kopen en met hun gezin in te trekken.

Tevreden klanten: Tim, Jessie en hun kinderen wonen nu in hun droomfinca en zijn heel gelukkig. Het succesvolle resultaat van deze casestudy getuigt van onze toewijding en expertise op dit gebied. We zijn toegewijd aan het leveren van uitgebreide diensten die klanttevredenheid garanderen en resultaten opleveren die de verwachtingen overtreffen. Onze inzet voor een stressvrij koopproces, duidelijke communicatie en aandacht voor detail hebben ons tot een betrouwbaar makelaarskantoor gemaakt bij onze klanten.

Tims recensie

“In april van dit jaar zijn we in contact gekomen met Arie Van Staalduinen, eigenaar van Moraira Invest, voor het aankopen van onze woning in Costa Blanca, Spanje. We werden gastvrij ontvangen op zijn kantoor waar we direct door een aantal opties heen zijn gelopen op een groot scherm. We ontvingen snel verschillende websites waar we passende woningen konden vinden. Daarnaast kwam Arie ook met verschillende woningen die nieuw op de markt verschenen, zodat wij er als eerste bij waren. Dit leidde dan ook snel tot bezichtigingen. Binnen een paar weken zat onze droom woning er al tussen! Tijdens het aankoopproces hebben we veel ondersteuning gehad aan de professionele houding van Arie.
Waar in Spanje doorgaans de incentive voor makelaars vanuit de verkopende partij komt, is Arie hier zorgvuldig en vooral integer mee om gegaan door ons te adviseren over alle mogelijke obstakels en de juridische aspecten in samenspraak met onze jurist.
We hebben het contact, het proces en de afwikkeling hiervan als zeer prettig ervaren. Vooral de vriendelijke houding en het grote netwerk van Arie zijn ons bij gebleven. Waar je als Nederlander minder inzicht en kennis hebt van Spaanse aankoop- en verkoopprocessen, weet je dat je een veilige keuze hebt gemaakt om met Moraira Invest in zee te gaan. We raadden Moraira Invest daarom zeker aan om een woning in Spanje te (ver)kopen.”

Gerelateerde Artikelen

TE VERMIJDEN FOUTEN OP SOCIAL MEDIA ALS MAKELAAR

TE VERMIJDEN FOUTEN OP SOCIAL MEDIA ALS MAKELAAR

Het kiezen van de sociale netwerken waarop u wilt zitten en deze grondig begrijpen voordat u inhoud publiceert, is de sleutel tot het bereiken van uw doelen. Laten we eens kijken welke fouten u niet mag maken bij het maken van een netwerkstrategie voor uw onroerend...

HOE KAN IK MIJN HUIS SNEL VERKOPEN?

HOE KAN IK MIJN HUIS SNEL VERKOPEN?

Het verkopen van uw huis kan stressvol zijn, vooral als u een tijdslimiet heeft of financiële beperkingen heeft. Of u nu snel verhuist voor een nieuwe baan of om persoonlijke redenen, u zult creatief moeten zijn met uw plannen om uw kansen op een snelle verkoop van uw...